Ανακαλύψτε εδώ τι έχουν να πουν οι εκπαιδευτικοί για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα!

«Κατά τη γνώμη μου, το πρόγραμμα ήταν άρτια δομημένο και προσαρμοσμένο με θαυμαστή οικονομία στη διδακτική αφόρμησή του, δηλαδή στη γνωριμία του μαθητικού κοινού με την αρχαία Αγορά ως χώρο θεσμικής λειτουργίας της δημοκρατίας.  Ως ιδιαίτερα θετικό στοιχείο του προγράμματος αναφέρω τον διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα του, ειδικά στην ενότητα που αφορούσε στην εξοικείωση του μαθητικού κοινού με τις διαδικασίες ανάδειξης των ενόρκων και λήψης των αποφάσεων στα δικαστήρια.» Αθηνά Κορούλη, ΠΕ02, Δρ. Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, 2023.

«Πολύ ωραία ξενάγηση, πολύ κατατοπιστική, ευγενική, χαμογελαστή και υπομονετική ξεναγός. Ωραίες δραστηριότητες, τα παιδιά του σχολείου μας έφυγαν ενθουσιασμένα.» Αναστασία Ξυνογαλά, Εκπαιδευτικός, Μονοθέσιο ΠΔΣΠΑ, 2024.

«Μας υποδέχτηκαν στην είσοδο και ξεκινήσαμε την περιήγηση μας με επίκεντρο τον ναό του Ηφαίστου, τη Στοά του Αττάλου και το μουσείο. Με αφορμή τη σχέση των αρχαίων ελλήνων με τον σκύλο ως σύντροφο ανακαλύψαμε ιστορίες, μύθους, λέξεις. Υπήρχε αλληλεπίδραση και τα παιδιά συμμετείχαν με ενδιαφέρον. Ως εκπαιδευτικός πήρα πληροφορίες και ιδέες για το εκπαιδευτικό μου έργο, με συνεπήρε η ξενάγηση και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο χρόνος.» Χριστιάνα Λαζοπούλου, Εκπαιδευτικός, 2ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου, 2024.

Έχετε συμμετάσχει σε κάποιο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα; Η αξιολόγηση σας είναι σημαντική για εμάς! Μοιραστείτε τις σκέψεις σας συμπληρώνοντας τη φόρμα αξιολόγησης. 

 
Fill out my online form.